Foreningen - Nexø Billard

Gå til indhold

Hoved menu

Velkommen som medlem af Nexø Billardklub

Nexø Billard Klub er en såkaldt nøgleklub, hvilket vil sige, at klubbens medlemmer efter en periode og når der er betalt kontingent for det 1. halvår, får udleveret nøgle til klublokalet. Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Eller endnu bedre endnu - kom op til os i klublokalet. Det er bedst mandag og tirsdag i tiden 18.30 - 21.00 eller efter nærmere aftale.

Klubben deltager i diverse turneringer arrangeret af Den Danske Billard Union. Der er tale om såvel holdturneringer, som individuelle turneringer. Gebyr for holdturneringer, betales af klubben, medens medlemmerne selv betaler gebyrer for deltagelse i individuelle turneringer. Medlemmer, som deltager i eksterne turneringer, forsynes med et licenskort som via turneringslederen, udstedes af DDBU. Gebyr for licens kr. 225,00 kr. betales af medlemmet og fornys hver sæson.
Alle billardspillere har et gennemsnit, som gælder for en sæson ad gangen. Første gang tildeles gennemsnittet på grundlag af 4 såkaldte snitkampe. Efterfølgende tildeles snittet på grundlag af forrige sæsons spillede eksterne turneringskampe. Gennemsnittet benyttes til indplacering af spillerne i diverse klasser, samt ved handicap-turneringer.

Her ud over arrangerer klubben interne turneringer i løbet af sæsonen, som løber fra august til maj.

Vi spiller både keglebillard og carambole .

Kontingentet er kr. 380,- pr. halvsæson (kr. 760,- om året). Unge under 19 år og folkepensionister betaler 500,00 kr. Årligt

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu