Lynturnering - Nexø Billard


Gå til indhold

Hoved menu

Lynturnering

Turnering

Lynturnering i keglebillard er en intern turnering for klubbens medlemmer. Den spilles den sidste søndag i måneden med start kl. 9 og sluttidspunkt ved 13 tiden.
Turneringen strækker sig fra ca. 1. september til sæsonen slutter ca. 1. maj. Du kan deltage i så mange lynturneringer, du har tid og lyst til.
Turneringen afvikles med handicap, hvilket betyder, at spillernes distance udregnes på grundlag af deres årssnit. En spiller med et højt årssnit skal spille til en længere distance end en spiller med et lavere årssnit. På den måde har alle en god chance for vinde, og det gør denne turnering populær.
Alt efter hvor mange der dukker op til en lynturnering, inddeles spillerne i puljer af 4 til 5 spillere. I hver pulje spilles alle mod alle.
Der er præmier (en flaske vin) til de 4 bedste hver gang. Endvidere gives der point til de 4 bedste. 4 point til nr. 1, 3 point til nr. 2 osv.
Når sæsonens lynturneringer er færdigt spillede, kåres den endelige vinder. Vinderen får endvidere sit navn indgraveret i Lynturneringens Pokal.


Pokalen er skænket til minde om Niels Larsen

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu