Møder April 2015 - Nexø Billard


Gå til indhold

Hoved menu

Møder April 2015

Pressen

MEDLEMSMØDE I NEXØ BILLARD KLUB
Formanden, Bent Holm, bød velkommen til klubbens sidste medlemsmøde, som også er afslutningen på sæson 2014 – 15. Mødet blev afholdt tirsdag d. 28. april.
Alt er gået godt i løbet af året. Der er spillet mange turneringer og Nexø Billard Klub har medvirket i mange af dem. Bent rettede en kritik mod Unionen (DDBU – Den Danske Billard Union), som administrerer mange af disse turneringer og puljer. F. eks. lægger den flere puljer/turneringer i samme klubregi, og det er der naturligvis ikke plads til. Samtidigt er kommunikationen med Unionen langsom, så det er en træls affære at rette op på fejlene.
Klubbens ”vigtigste” turnering er mødet om fredagen, hvor en stor flok af klubbens medlemmer hygger sig med at spille skomager-billard. Fra tid til anden disker Flemming Hansen op med en lækker forplejning, og så er stemningen i top. Årets vinder blev Carsten Håkansson.
Klubbens interne Oldboys-turnering/klubmesterskab blev i år vundet af  Flemming Hansen, Keld Nielsen og Martin Jacobsen.
Årets 7 lynturneringer, som spilles den sidste søndag i måneden, fik i år Martin Jacobsen som vinder. Han har den ære at blive indgraveret i Vandrepokalen.
Sæsonen slutter altid med en intern turnering, hvor der kæmpes om at blive klubbens individuelle mester. I år var 16 tilmeldt. Eddie vandt over Bent Holm og er således den individuelle klubmester.
Carsten Håkansson, som er klubbens kasserer, gjorde kort rede for klubbens økonomi. Den er sund og i balance. Endvidere er der kommet 4 nye medlemmer til, hvilket betyder 4 nye kontingenter, og det styrker økonomien. Det styrker også klubben, at den har fået en ny sponsor, nemlig Ma BYG i/s. Det er dejligt at have sponsorer, det giver klubben sikkerhed og tryghed.
Klubbens spilleleder, Birgith Håkansson, fortalte i detaljer om resultaterne i de mange turneringer, Nexø Billard Klub har deltaget i. Disse kan studeres i Unionens hjemmeside, og på klubbens hjemmeside, (nexøbillard.dk) er der et link hertil.
Birgith kunne også fortælle den interessante nyhed, at der arbejdes for at lave 4-mandshold i oldboys-rækkerne. Det kommer til at betyde, at disse turneringer afvikles på to borde, hvilket gør dem hurtigere og mere smidige. Hidtil har disse hold bestået af 3-mandshold med spil på kun et bord. Nexø går ind for denne fornyelse.
Efter det formelle møde blev der budt på en lækker sandwich, kreeret af klubbens chef de cuisine, Flemming Hansen. Stemningen var hyggelig og afslappet og medlemmerne ser frem til næste medlemsmøde, som finder sted tirsdag d. 11. august.
På Nexø Billard Klubs vegne/Peter Høst


Tilbage til indhold | Retur til hoved menu