Møder Aug. 2015 - Nexø Billard


Gå til indhold

Hoved menu

Møder Aug. 2015

Pressen

MEDLEMSMØDE I NEXØ BILLARD KLUB
Sæsonens første medlemsmøde blev afholdt tirsdag d. 11.august om aftenen i Nexø Billard Klubs hyggelige lokale. Ca. 20 af klubbens medlemmer var mødt op, stemningen var i top og snakken gik lysteligt efterhånden som de sommerglade medlemmer fik hilst på hinanden.
Formanden, Bent Holm, kunne i sin beretning fortælle, at klubbens lokale er i pæn stand og er parat til at servicere de mange turneringer og kampe, der her skal spilles i løbet af året. De to kegle-billardborde har fået nyt bundklæde, så de er ekstra gode at spille på.
Medlemstallet er stabilt med en lidt stigende tendens, hvilket er med til at sikre klubbens økonomi.
Nexø Billard Klub har altid lagt vægt på pæne og rydelige faciliteter. Indtil videre er dette blevet varetaget af Carsten, Birgith og Martin, men fremover vil rengøringen blive ordnet ved hjælp af en turnusordning, hvor medlemmerne, to og to, på skift skal gøre rent. Det skal nok komme til at funke.
Årets første lynturnering er den 30. august. Som altid sidste søndag i måneden. Vi er mange i klubben, som ser frem til denne hyggelige og afslappede turnering, hvor man oven i købet kan vinde en præmie.
Klubbens kasserer, Carsten Håkansson, kunne fortælle, at klubbens økonomi er sund. De 3 indtægtskilder, kontingenterne, sponsorerne og salget af drikkelse, er med til at generere et overskud. Der er herved også råd til at servere gode sandwich fra Delikatessen, når medlemmerne bliver inviteret til klubbens mere formelle møder. Det sættes der stor pris på.
Turneringsleder, Birgith Håkansson, redegjorde for de mange turneringer og serier, som klubbens aktive medlemmer skal deltage i. Udover de faste og traditionelle tuneringer, er der mange andre tilbud på turneringer/cupper i løbet af året, som de spillelystne medlemmer kan melde sig til. Rent billardmæssigt er der ikke nogen grund til at kede sig.
Der er lagt op til en god og aktiv sæson. Klubben trives fint både sportsligt og socialt.
På Nexø Billard Klubs vegne – Peter Høst.


Tilbage til indhold | Retur til hoved menu