Møder Maj 2014 - Nexø Billard


Gå til indhold

Hoved menu

Møder Maj 2014

Pressen

MEDLEMSMØDE I NEXØ BILLARD KLUB

Tirsdag d. 6. maj blev der afholdt medlemsmøde for Nexø Billard Klub i klubbens eget lokale i Nexø-Hallen. Dette møde markerer så også afslutningen på sæson 2013 – 14.
Formanden, Bent Holm, kunne berette, at klubben har haft mange aktiviteter og spændende turneringer i løbet af året. Det bedste resultat for klubben i år er et mesterskab i Fri Carambole, som blev vundet af klubbens kasserer Carsten Håkansson.
Klubben har 3 billardborde, 2 til keglebillard og et til carambole, og de to keglebillardborde skal have nye klæder og bander, og carambolebordet kan nøjes med et nyt bundklæde. Det bliver dejligt med denne udskiftning, som billardfimaet Søren Søgaard tager sig af d. 21. maj.  
Klubben har fået nye tøjsponsorer, In House, KJ Byg og Intersport. Som sponsor på bordene (reklame sat på siden af billardbordene) har klubben fået JL Landbrugsteknik. Her fra klubben skal gives en stor tak til disse sponsorer.
Bent sluttede med at sige tak til alle for en god sæson, og at vi glæder os til den nye, som sættes i gang med et medlemsmøde d. 19. august.
Klubbens kasserer, Carsten Håkansson, redegjorde for klubbens økonomi. Den er godt funderet i klubbens medlemskontingenter og mange sponsorer. Økonomien er sund og stabil, og der er råd til vedligeholdelse af borde og lokale.
Under dette medlemsmøde hører en kær og munter tradition, nemlig uddeling af de forskellige pokaler, som er vundet i klubbens turneringer. Klubbens turneringsleder, Birgith Håkansson, sørger for denne hyggelige del af medlemsmødet.
Her er de individuelle resultater for sæson 2013 – 14:
KLUBMESTERSKAB: 1. Birgith Håkansson 2. Peter Høst 3. Rene Kruse.
LYNTURNERINGEN: samlet vinder af 6 runder: Peter Høst
SKOMAGERTURNERINGEN: 5 runder af 7 fredage, endelig vinder: Keld Nielsen
Præmierne til disse klubmesterskaber er endnu en gang sponsoreret af Fiskernes Forbund.
På klubbens vegne: Peter Høst

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu