Nexø vandt cup 2016 - Nexø Billard


Gå til indhold

Hoved menu

Nexø vandt cup 2016

Pressen

Nexø billardspiller vandt
Atikel 26 April 2016

Tre billardspillere fra Nexø Billard Klub deltog i weekenden i finalen i den regionale Oldboys Cup’en 2015/16, der blev afviklet med 16 spillere den 23. april i Holbæk. Nexø-folkene var Martin Jacobsen, Bent Holm og Peter Høst. Og de bornholmske deltagere kunne rejse hjem med flot resultat:
Martin Jacobsen fra Nexø Billard Klub vandt finalen i Oldboys Cup.
Cup’en inddrager spillere fra Lolland, Falster, Møn, Sjælland og Bornholm, og den er populær, fordi den spilles med handicap. Alle deltagere har hermed en chance for at vinde og kvalificere sig til en eventuel finale.
Efter en lang dag med mange kampe blev det Martin Jacobsen, som løb af med sejren i Oldboys Cup Individuelt. I finalen mødte Martin, Peter Høst, som måtte se sig besejret i en jævnbyrdig kamp. Peter er også fra Nexø Billard Klub, så denne klub har gjort det rigtigt godt i disse cupkampe.
I finalerunden var der fire spillere, og Martin og Peter vandt hver sin og skulle så mødes i den afgørende finalekamp, og her blev Martin Jacobsen vinder af Oldboys Cup Individuelt sæson 2015 – 16, som startede i september med langt over 100 deltagere, fortæller Peter Høst fra klubben. ek

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu