Nytårsturnering 2017 - Nexø Billard


Gå til indhold

Hoved menu

Nytårsturnering 2017

Pressen

NYTÅRSTURNERING 2017 I NEXØ BILLARD KLUB

Lørdag d. 14. januar var datoen for dette herlige arrangement, hvor 16 af klubbens medlemmer dystede om de fine præmier, som forretninger i både Nexø og Svaneke havde sponsoreret.
Det er tredje gang, at NBK, Nexø Billard Klub, afholder sin store nytårsturnering, og der er ingen tvivl om, at det er en tradition, som vil blive holdt i hævd fremover. Turneringen blev sat i gang kl. 9 om formiddagen og der blev spillet til ca. kl. 15 om eftermiddagen. De 16 spillere var delt op i 4 puljer, og alle skulle igennem 3 kampe før vinderne blev fundet.
Stemningen var som altid i top. Stor aktivitet ved klubbens 3 billardborde, masser af snak, hygge og spænding.
Turneringens hovedsponsor, Susanne Jørgensen fra Delikatessen, stod for forplejningen af de sultne billardspillere, og ved 13 tiden blev der serveret glaseret skinke med flødestuvede kartofler og salat. Dejlig mad i sultne maver og ny energi til afvikling af de sidste kampe.
Når alt blev gjort op og regnet ud, endte turneringen med følgende resultat: Som nr. 1 kom Henning Hjuler, på 2. pladsen Flemming Hansen, 3. pladsen Kurt Horsner og 4. pladsen Carsten Håkansson. Til disse 4 vindende folk var der fine præmier, sponsoreret af Nexø Herre Magasin, Kvickly, Netto, Restaurant Bryghuset (i Svaneke), Intersport og Nexø Torve Center. En stor tak til disse forretninger for deres fine støtte.

Med denne lille beretning ønsker NBK, Nexø Billard Klub, alle et godt nytår og for alle billardspillere på Bornholm fremgang ved det grønne bord.
På vegne af NBK/Peter Høst.  


Turneringens vinder, fra venstre: Henning Hjuler, Flemming Hansen, Kurt Horsner og Carsten Håkansson.
Billede (taget af Peter Høst):

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu