Old Boys Cup 2016 - Nexø Billard


Gå til indhold

Hoved menu

Old Boys Cup 2016

Pressen

5 gæve oldboys fra Nexø Billard Klub
Der kører mange billardturneringer i løbet af en spillesæson. En af dem er Oldboys Cup, som spillere fra Region Øst (Lolland, Falster, Møn, Sjælland og Bornholm) deltager i. Denne turnering er populær, da den spilles med handicap. Alle deltagere har en chance for at vinde og kvalificere sig til en eventuel finale.
I Nexø Billard Klub har mange spillere taget denne udfordring op. Der har været 8 indledende runder, som er blevet afviklet helt fra september og indtil nu. Dette er foregået I Nexøs Billard Klubs lokale. I disse runder har spillerne så, ved at vinde kampe og spille med et højt procentsnit, kunnet samle point sammen med henblik på at komme med i finalerne. Dette er sket i konkurrence med over 100 oldboysspillere fra Region Øst. De 32 bedst placerede spillere er videre til semifinalen.
For fem oldboys-spillere i Nexø er dette lykkedes. Lørdag d. 9. april rejste Carsten Håkansson, Bent Holm, Martin Jacobsen, Niels Finne og Peter Høst til Hvalsø Billard Klub (Hvalsø ligger lidt vest for Roskilde) for at spille semifinale mod 11 andre spillere fra forskellige klubber i det østlige Danmark. De 16 spillere var fordelt på 4 puljer, altså 4 spillere i hver. Alle spillede imod alle. De to bedst placerede i hver pulje går videre til finalen. Samtidigt med afviklingen i Hvalsø var der andre 16 spillere i Holbæk, som afgjorde deres deltagelse i turneringen. 8 herfra går også videre. I alt er der 16 spillere tilbage, som skal spille finale i Oldboys Cup, og det sker d. 23. april i Holbæk.
Desværre lykkedes det ikke for alle 5 nexø-oldboysere at kvalificere sig. 3 skal til Holbæk d. 23. april: Martin Jacobsen, Bent Holm og Peter Høst. Her skal de, sammen med de øvrige 13 spillere, forsøge at kæmpe sig til en finalesejr i Oldboys Cup’en 2015/16.
Vi ønsker dem held og lykke.
På vegne af Nexø Billard Klub
Peter Høst

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu